IEDERE 10 MINUTEN
STERFT EEN KIND IN JEMEN

HELP NU

TSUNAMI IN INDONESIË
Steun de kinderen die door de tsunami getroffen zijn

Doe een gift

Leef jij voor altijd voort
in het hart van een kind?

Gratis testamentgids

Verbeter het leven
van de kinderen wereldwijd
met een maandelijkse gift

Word meter of peter

Steun
met uw bedrijf
kinderen in noodsituaties

Met 30 voor een betere toekomst

In de kijker

Lees

Iedere tien minuten sterft een kind in Jemen

De oorlog in Jemen duurt al bijna vier jaar. Als gevolg van de economische crisis en het aanhoudende geweld lijden honderdduizenden kinderen aan ernstige ondervoeding. Zonder hulp kunnen ze elk moment sterven.
Lees meer

Actualiteit

Conflict sluit een derde van de scholen in Jemen’s havenstad Hodeida

Verklaring van Meritxell Relaño, UNICEF-vertegenwoordiger in Jemen “Meer dan 60.000 jongens en meisjes gaan niet meer naar school vanwege de gevechten in en rondom de havenstad Hodeida in Jemen. Door het geweld zijn meer  dan een derde van alle scholen daar gesloten.  15 scholen liggen in de frontlinie.  Andere  scholen raakten zwaar beschadigd of worden […]

Lees meer

Forse stijging kindslachtoffers in de Centraal Afrikaanse Republiek

BANGUI/BRUSSEL – De situatie in de Centraal Afrikaanse Republiek is nog zwaarder en gevaarlijker voor kinderen dan vijf jaar geleden. Er is sprake van een acute ontwikkelingscrisis in één van de armste en minst ontwikkelde landen van de wereld. Veel mensen zijn op de vlucht, er is nauwelijks gezondheidszorg of zuiver water en er is een ernstig tekort aan voedsel. Twee van de drie kinderen heeft dringend hulp nodig, blijkt uit een nieuw rapport van UNICEF.
Lees meer

Hoofdpartners

Partners