Acerta Brussels Ekiden

De Acerta Brussels Ekiden is een aflossingsmarathon die gelopen wordt met 6 lopers per team. In teamverband overbruggen ze de magische marathonafstand.

Marathons en langeafstandslopen zijn immens populair in Japan. Ekiden is in het Japans een samenvoegsel van twee woorden. Eki betekent “plaats” en Den staat voor “bezorgen”. In vroegere tijden werden in Japan namelijk belangrijke documenten door diverse lopers vliegensvlug van de ene naar de andere plaats gebracht. Het sportieve evenement Ekiden is op deze klassieke koeriersdienst gebaseerd.

Individueel afstanden
Loper 1 : 4,7km
Loper 2 : 9,8km
Loper 3 : 4,7km
Loper 4 : 9,8km
Loper 5 : 4,7km
Loper 6 : 6,1km (= 4,7 km + extra lus in het Park van Laken)
Totale afstand team = 42,195 km

Waar? Start & Finish: Koning Boudewijnstadion, Brussel

Wanneer? Zaterdag 14 oktober 2017

  • 10.00 u. Afhalen startnummers en daginschrijvingen Chiquita Kids Run 1 km
  • 12.00 u. Chiquita Kids Run 1 km
  • 13.00 u. Acerta Brussels Ekiden

Inschrijven? http://www.acertabrusselsekiden.be

Sport for UNICEF met uw bedrijf

Loop samen met uw collega’s en steun kinderen overal ter wereld

Sport for UNICEF is de ideale manier om ook als bedrijf een goed doel te steunen.

Stel u als onderneming een doel en doe ook mee als UNICEF-ploeg. Collega’s, familie en vrienden kunnen uw ploeg sponsoren, zodat UNICEF kinderen van over de hele wereld een betere toekomst kan bieden.

Hoe zamelt u geld in?

Maak uw actiepagina via onze website en laat zo collega’s, familie en vrienden sponsoren. Maak voldoende reclame voor uw team, probeer zoveel mogelijk giften voor de uitdaging te ontvangen. U kan uw actiepagina personaliseren, een streefbedrag vooropstellen, foto’s posten en uw sponsors kunnen persoonlijke boodschappen plaatsen.

Maak uw actiepagina

Met alle vragen over Sport for UNICEF kunt u steeds terecht bij Sonja Abeels: sabeels@unicef.be) van het Action Team van UNICEF België