30 bedrijven samen voor kinderen in nood

Natuurramp, oorlog of humanitaire crisis, wanneer het noodlot toeslaat, moeten we klaarstaan

Op dit moment leven er 535 miljoen kinderen in gebieden die getroffen zijn door noodsituaties. Door een cycloon in Bangladesh, hongersnood in de Hoorn van Afrika of oorlog in Syrië. Dit zijn drie crisissen waar u waarschijnlijk al van gehoord hebt, maar er zijn nog veel meer noodsituaties die geen media-aandacht krijgen. UNICEF werkt er elke dag aan om al die kinderen zo snel mogelijk te voorzien van de meest levensnoodzakelijke zaken zoals voeding, medicatie en water. Maar ook onderwijs, bescherming en heropbouw zijn essentieel. We willen niet enkel oplappen, we willen heropbouwen, beter dan tevoren. Om de kinderen de toekomst te geven die ze verdienen, “Building Back Better.” Om die hulp te kunnen bieden, rekent UNICEF op het Emergency Fund.


Wij zoeken 30 bedrijven die supporter willen worden van het UNICEF Emergency Fund. Met die 30 bedrijven willen we € 300.000 inzamelen om klaar te staan wanneer het nodig is. Met 30 voor € 300.000, met 30 voor een betere toekomst.

  • Stort een eenmalige gift van minimum € 10.000
  • Als supporter ontvangt u het exclusieve Corporate Supporter-label dat u herkenbaar maakt als supporter bij uw medewerkers, stakeholders en klanten
  • U ontvangt een uitgebreide rapportering over de noodhulp die UNICEF geboden heeft dat jaar

 

Word supporter en contacteer ons: Fauve Jacobs op 02/256.74.37, fjacobs@unicef.be

Lees meer over onze humanitaire acties

 


Met de steun van :