Andere manieren om ons te steunen

Trefwoorden

Mobiliseer uw medewerkers, creëer een evenement of doe aan sport voor UNICEF!

Sport for UNICEF
Creëer uw evenement
Doe een gift
Schenk een HappyPack
Uw expertise
Direct marketing

Bekijk onze Corporate toolkit

Sport for UNICEF

Sport is goed voor lichaam en geest, zeker als het voor het goede doel is.
Net daarom oogst het initiatief Sport for UNICEF zoveel succes bij de bedrijven in België. Want het geeft de werknemers de kans om zelf iets te ondernemen voor het goede doel in het kader van hun beroep.
Elk jaar opnieuw neemt UNICEF België deel aan tal van sportevenementen. Ga met uw onderneming de uitdaging aan en schrijf u in als UNICEF-team.U hoeft zich daarna enkel nog te laten sponsoren door uw collega’s, familie of vrienden. Zo helpt u UNICEF een betere toekomst te bieden aan ontelbaar veel kinderen over de hele wereld

Meer Informatie

Creëer uw evenement binnen uw onderneming

Organiseer een evenement met uw onderneming: een golftoernooi, een liefdadigheidsconcert, een maaltijd, een gala-avond, … ten voordele van UNICEF.

Motiveer en sensibiliseer uw medewerkers door een fondsenwervingsactie te organiseren ten voordele van kinderen. Om het initiatief nog aan te moedigen, kunt u ook het ingezamelde bedrag verdubbelen en aan UNICEF overmaken.

Maak een speciale pagina voor uw fondsenwervingsactie. Handig, snel en transparant. Uw collega’s en vrienden kunnen u volgen en sponsoren!

Doe een gift

Gemakkelijk en direct: een gift blijkft het eenvoudigste om de werking van UNICEF te steunen.

Schrijf één keer per jaar of maandelijks een bedrag naar keuze over op het algemene rekeningnummer van UNICEF (IBAN: BE31 0000 0000 5555 en BIC: BPOTBEB1) of stort online via onderstaand formulier.

Doe een gift in enkele klikken. Het is eenvoudig en veilig.

1 Je bijdrage
2 Je gegevens en betaalmethode
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.

Elke bijdrage gelijk aan of hoger dan 40 EUR geeft u recht op een fiscaal attest waarmee u 45% van uw gift kan recupereren. Meer informatie over de fiscale voordelen vindt u in onze de rubriek FAQ.

Contacteer ons voor meer informatie

HappyPack

Koop een HappyPack: wenst u uw klanten te bedanken en tegelijkertijd kinderen te helpen? Stel hen dan een solidair geschenk voor, na een bepaald aantal aankopen of als dank voor hun trouw aan uw onderneming. Neem een kijkje op happypack.be: kies een geschenk dat het leven van de kinderen kan verbeteren. Zo zullen uw klanten trots zijn dat ze voor uw merk hebben gekozen. Vaccins, dekens, voetballen, … de keuze is groot! Wij zorgen ervoor dat het geschenk terechtkomt bij de kinderen die er het meeste nood aan hebben. Contacteer Isabelle Bersani voor meer informatie over gegroepeerde bestellingen (02/230.59.70).

Contacteer ons voor meer informatie

Ik schenk een HappyPack

Uw expertise

U kunt UNICEF steunen door uw expertise, diensten of producten gratis ter beschikking te stellen. Zij kunnen bijdragen aan de uitbouw van de activiteiten van UNICEF België.
Bijvoorbeeld: InSites Consulting biedt ons gratis online-enquêtes aan. Hiermee kunnen wij de bekendheid van UNICEF in België meten.
IDKlik ondersteunt onze campagnes met gratis spots die zij via hun netwerk verspreiden.

Direct Marketing

Om giften aan te moedigen, kan uw bedrijf aan UNICEF gratis advertentieruimte ter beschikking stellen in een tijdschrift, bij de nieuwsbrief, of op uw website van uw onderneming. Uw bedrijf kan ook een UNICEF-mailing financieren en verspreiden.

Contacteer ons voor meer informatie

Bekijk onze Corporate toolkit