HappyPack
voor bedrijven

Op zoek naar een origineel én nuttig geschenk voor uw klanten? U wilt uw medewerkers bedanken, maar ook een gul gebaar stellen naar alle kinderen ter wereld toe? U wil uw medewerkers aanmoedigen om samen de krachten te bundelen om van deze wereld een mooiere plek voor kinderen te maken?

Dan hebben wij het ideale geschenk voor u: de HappyPack!

Onze HappyPacks zijn geschenken die kinderlevens veranderen. Ga naar happypack.be en maak uw keuze uit ons rijk aanbod: vaccins, dekens, voetballen… De persoon aan wie u het cadeau schenkt krijgt een mooi certificaat . Het geschenk zelf zal door ons bezorgd worden aan de kinderen die er het meeste nood aan hebben.

U kunt uw medewerkers ook voorstellen om sommige bonussen om te zetten in HappyPacks. Laat uw medewerkers zelf beslissen of ze iets willen schenken aan kinderen overal ter wereld.

Concreet:

Op happypack.be zijn de geschenken ingedeeld in categorieën op basis van hun bruikbaarheid ter plaatse. De keuze is groot. Er is dus zeker een cadeau dat binnen uw budget past. U kunt ook “shoppen” tussen de verschillende categorieën. De betaling gebeurt online. Als de transactie voltooid is, ontvangt u een e-mail met een persoonlijk certificaat, dat u kan schenken aan de persoon voor wie u de HappyPack kocht.
Schenk een HappyPack
Contacteer ons voor meer informatie