GlaxoSmithKline Biologicals

GlaxoSmithKline Biologicals logoPartner van UNICEF België sind 2003

UNICEF België mag al sinds 2003 rekenen op de steun van GlaxoSmithKline Vaccines. GSK Vaccines toont zijn hart voor de rechten van kinderen op meerdere manieren. Zo steunen ze het werk dat UNICEF België onderneemt om de kinderrechten in alle scholen in België een belangrijke plaats te geven. Verder biedt GSK ook gratis zijn expertise aan aan onze missie, of het nu in België of elders op het terrein is.

Het zijn de vele medewerkers van GSK Vacccines die al vele jaren de kern zijn van dit bijzondere partnerschap. Gedurende het hele jaar door zet een groep vrijwilligers binnen het bedrijf zich hard in om zo veel mogelijk fondsen te werven voor UNICEF-projecten. Dit doen ze onder andere door

  • Het verkopen van taarten, chocolaatjes, infoboekjes tijdens de kerstperiode
  • Originele wedstrijden en concerten te organiseren
  • Lokale ondernemers de kans te geven in de GSK-gebouwen hun producten te verkopen ten voordele van UNICEF
  • 20 km van Brussel te lopen

Elke euro die ze inzamelen wordt verdubbeld door hun werkgever en heeft dus dubbel zoveel impact op het leven van een kind.

GSK Vaccines slaagde er zo in om al vele UNICEF-projecten te steunen en kinderen op verschillende plaatsen in de wereld een kans op overleven en onderwijs te geven. Sinds eind 2018 verzamelt GSK Vaccines fondsen om UNICEF in Madagaskar te helpen om meer jonge adolescenten op de schoolbanken te krijgen. Dankzij de GSK fondsenwerving kunnen scholen gebouwd worden met materiaal dat bestand is tegen de moeilijk weersomstandigheden en aangepast aan de behoeften van jonge adolescenten.

Samen met GSK Vaccines en zijn medewerkers gaan we elk jaar opnieuw de uitdaging aan om ieder kind de kans te geven waar het recht op heeft, waarvoor dank!

 

Gekozen project

Steunt de algemene activiteiten van UNICEF om de toekomst van kinderen in de wereld te verbeteren.

www.gsk.be