Die Keure

dieKeure logo

Die Keure is een Vlaamse educatieve uitgeverij. Verder bouwend op een lange traditie en brede ervaring, zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de onderwijswereld. Ze bieden leermaterialen aan, op papier en digitaal, voor het basis-, secundair- en deeltijds kunstonderwijs.

Die Keure levert dan ook een belangrijke bijdrage aan onze digitale leeromgeving voor leerkrachten “Bord Vol Kinderrechten” om in de Vlaamse klassen en scholen aan de slag te gaan rond het thema kinderrechten gelinkt aan specifieke vakken en thema’s zoals Nederlands, Mens & Maatschappij, Muzische vorming, Interactieve media, Filosoferen,…

UNICEF België biedt zowel online als offline gratis educatief materiaal aan voor leerkrachten basisonderwijs om in de klas aan de slag te gaan rond het thema kinderrechten.

Wat draagt Die Keure bij? Die Keure droeg tot dit project bij door haar interactieve leeromgeving en expertise hieromtrent ter beschikking te stellen van UNICEF België. Ze ontwikkelden interactieve oefeningen rond kinderrechten en we konden gebruiken maken van hun leeromgeving en expertise om ons “Bord Vol Kinderrechten” digitaal te ontwikkelen. Neem een kijkje op www.unicef.be/bordvolkinderrechten voor meer informatie.