Koop je ticket voor ‘Music for Bricks’ en help mee scholen bouwen in Ivoorkust

Op 29 april geven een tiental muzikanten een uniek concert in Paleis 12 aan de Heizel in Brussel. Het idee ontstond tijdens de reis van onze vrijwillige ambassadeur Henri PFR naar Ivoorkust.

Ivoorkust staat voor twee grote uitdagingen: 1.6 miljoen kinderen gaan niet naar school en dagelijks worden er tonnen plastic afval geproduceerd.

Met het concert Music for Bricks wil onze vrijwillige ambassadeur hier iets aan doen en geld inzamelen voor een innoverend, duurzaam project van UNICEF om scholen te bouwen met bouwstenen uit gerecycleerd plastic.

 

Henri PFR raakte helemaal overtuigd door dit baanbrekende project toen hij een jaar geleden Ivoorkust bezocht. Als vrijwillig ambassadeur van UNICEF België zet hij samen met artiesten als Alice on the Roof, Loïc Nottet, Selah Sue, Coely,… al zijn talent in om de klaslokalen te kunnen bouwen en duizenden kinderen een plaats te geven op de schoolbanken.

 

Ik koop mijn tickets voor het concert

« Ik was echt onder de indruk van UNICEF’s innoverende programma’s om de uitdagingen in Ivoorkust aan te pakken”, vertelt Henri. “In Tumodi-Sakassou bijvoorbeeld, bezochten we een school die helemaal gebouwd is met bouwstenen uit gerecycleerd plastic. Dankzij dit lumineuze idee hebben 450 kinderen een plekje op de schoolbanken!”.

Ontdek de missie van Henri PFR

 

 

Wil je nog meer doen om het project te steunen?

Ik doe een gift