Tom Waes, vrijwillig Ambassadeur van UNICEF België

Sinds 13 augustus 2014 is Tom Waes, Vlaams acteur en regisseur, een nieuwe Ambassadeur van UNICEF België.

Tom, zelf vader van drie kinderen, werkte al zowel op het scherm als achter de schermen mee aan tv-programma’s zoals De Laatste Show, Het Geslacht De Pauw, Hartelijke Groeten Aan Iedereen en Wauters vs. Waes. In Reizen Waes, waarin Tom verre reizen maakt naar weinig voor de hand liggende bestemmingen, toonde hij zich al van zijn avontuurlijkste kant.

Vanuit dezelfde drive en passie ging Tom het engagement aan om zijn steentje bij te dragen voor de kinderen van de wereld, door UNICEF te steunen. Zijn sportieve en ondernemende karakter, in combinatie met zijn sympathieke persoonlijkheid en overtuigingskracht, maken van hem de geknipte ambassadeur voor het welzijn en de rechten van kinderen.

Tom nam al een filmpje op waarin hij het publiek aanspoort om UNICEF te steunen met een maandelijkse bijdrage als UNICEF Peter of Meter:

In oktober 2014 brengt hij alvast een bezoek aan het UNICEF verdeelcentrum in Kopenhagen. Vanuit deze plaats vertrekken alle UNICEF-hulpgoederen naar de terreinprogramma’s van de organisatie in 158 landen.

Verder kijkt Tom er naar uit om zich in de toekomst ook op sportief vlak in te zetten en om de projecten van UNICEF op het terrein te bezoeken.

Zijn getuigenis:

“Als ik ergens voor ga, zet ik mij voor 100% in om mijn doel te bereiken. Meer zelfs, als het om een goed doel gaat. Als vrijwillig Ambassadeur van UNICEF België heb ik besloten om mij met dezelfde passie in te zetten voor het welzijn van kinderen. Ik geloof in het werk dat UNICEF over de hele wereld verricht om hen een betere toekomst te geven. “

Officiële website van Tom Waes
Tom Waes op Twitter
Word Meter of Peter