Kaarten en cadeaus van UNICEF

Verras je familie en kennissen met de UNICEF wenskaarten en geschenken. En geef op deze manier ook een toekomst aan een kind.

Doe je naasten of professionele partners een plezier door ze een kaart of cadeau van UNICEF te schenken en geef een toekomst aan kinderen in nood.

We waarderen het allemaal wanneer we een kaart of cadeau krijgen. Dat geldt eens zo zeer wanneer dit ten goede komt aan kansarme kinderen. Bij aankoop van 30 kaarten red je het leven van een kind door het te laten vaccineren tegen kinderziektes zoals polio.

Cadeaus

Prachtige cadeaus voor kinderen én volwassen. Door deze te kopen, steun je UNICEF:

Online kopen

 

Kerstkaarten

Als particulier kan je onze kaarten vinden in één van de 350 verkooppunten in België. Ze worden per stuk verkocht of in pakketten van 8. Hier vindt u de lijst van de verkooppunten. Voor bestellingen online, klik hier.

Ondernemingen kunnen met onze collectie aan wenskaarten, e-cards, personaliseerbare kaarten en 100% tailormade kaarten hun wensen overdragen aan hun professionele partners.

Wenskaarten voor alle gelegenheden

Je kunt onze collectie in meer dan 500 winkels vinden, van verjaardagskaarten tot wenskaarten n.a.v. een geboorte, een pensioen, enz.…