Ik doe mee met de #ZinInSchool campagne

Op 17 augustus lanceert UNICEF België de campagne: “Back to school” ter voorbereiding van het nieuwe schooljaar.

 

Tijdens de COVID-19 pandemie konden kinderen maandenlang niet naar school.

Gedaan met springen, rennen en ravotten op de speelplaats met kameraadjes. Geen leuke lessen meer in de klas van de juf of meester die hen zoveel bijbracht.

Als kinderen niet naar school kunnen gaan, lopen ze zo veel mis!

Hopelijk  gaan de schoolpoorten op 1 september weer open!

Een belangrijk moment waar ieder kind enorm hard naar uitkijkt na maandenlang thuisblijven.

We willen alle kinderen die zo veel #ZinInSchool hebben de kans geven om dat ook te laten zien aan de wereld. En jullie, de vrijwilligers, kunnen ons helpen!

 

UNICEF Belgïe lanceert een uitdaging voor vrijwilligers!

 • Download onze poster hier. Druk hem 10x af. Heb je zelf geen printer? Geen probleem, je kan je posters hier bestellen.

 • Contacteer tussen 17 augustus en 1 september  de mensen in je netwerk met kinderen en kleinkinderen (familie, vrienden en buren) en vraag of ze samen willen meedoen aan deze campagne. Overtuig hen om een boekentas zichtbaar voor het raam te plaatsen en de poster ernaast te hangen. (die kan  contactloos bezorgd worden via de brievenbus) . Zo tonen ze hoeveel #ZinInSchool ze hebben!

  Ook de begeleidende brieven die samen met de poster worden afgegeven, kunnen gedownload of besteld worden.

 • Maak foto’s en deel ze op sociale media met de hashtag #ZinInSchool. Vergeet ons niet te taggen! (facebook:   @unicefinbelgium, twitter: @UnicefBelgie en @UnicefBelgique, Instagram: @unicefbelgium)

 

 

 

 

 

 

Aanvraag #ZinInSchool materiaal voor de campagne

  Dit pakket bevat: 8 posters, 8 begeleidende brieven en 5 stickers.
 • RESPECT VOOR UW PRIVACY - GDPR

  De bescherming van uw persoonlijke gegevens en uw rechten op dit vlak zijn van het grootste belang. Unicef ​​België voldoet aan de desbetreffende Europese regelgeving - GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Voor meer informatie over deze verordening, over de verwerking van uw gegevens, uw rechten en hoe u ze kunt uitoefenen, nodigen wij u uit om ons privacy notice.

  Hartelijk dank !
 • Door dit formulier in te dienen, maak ik mijn gegevens beschikbaar voor UNICEF België voor de tijd die nodig is om mijn aanvraag te verwerken.