Je talenten gebruiken

Trefwoorden

Ben je vertaler, fotograaf, muzikant, graficus, grimeur, IT-specialist, copywriter…? Heb je andere talenten? Laat het ons dan weten!

Wij hebben regelmatig mensen nodig met talenten die een paar uurtjes kunnen vrijmaken voor de ondersteuning van onze dagelijkse werking, activiteiten van vrijwilligers of voor medewerking aan evenementen.
Meld je hier aan als vrijwilliger

Enkele vrijwilligers aan het woord:

Bie Lindemans:

“UNICEF ligt mij heel nauw aan het hart. Ik ben zelf mama én ik ben vertaler. Het werd hoog tijd om als gespecialiseerde vrijwilliger met mijn vertalingen mee te werken aan projecten die moeders, kinderen en families over heel de wereld ten goede komen. Want zij hebben het broodnodig.”

Pierrick Anneessens:

“Toen ik vrijwilliger werd, heb ik me de volgende vraag gesteld: ‘Kan ik echt nuttig zijn bij deze organisatie die al zo goed functioneert zonder mij?’ Ik heb al snel begrepen dat het antwoord ‘Ja’ was! Ik heb het communicatieteam kunnen helpen met redactiewerk, online publicaties of met vertalingen. Ik heb er alles gevonden wat ik zocht toen ik begon. Ik vergat zelfs dat ik vrijwilliger was. ’s Morgens opstaan om een beroep uit te oefenen dat je graag doet met als doel kinderen te redden was voor mij een echt plezier.”