UNICEF België is bereikbaar tijdens de kantooruren van maandag tot en met vrijdag, van 9u t/m 17u, behalve op feestdagen. 

Neem zeker ook een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien vind je daar al een antwoord op jouw vraag.

Heb je een vraag of opmerking als schenker?

Voor vragen omtrent jouw fiscaal attest of aanpassing/opzegging van jouw schenkingen neem je best contact met ons op via e-mail op info@unicef.be of telefonisch op het nummer +32 2 230 59 70

Een adreswijziging kan je doorgeven via het formulier Adreswijziging. Vergeet niet dat we enkele gegevens van jou nodig hebben, indien je wenst dat we contact met jou opnemen. Dit zal zeker verlopen volgens de Europese regelgeving ter bescherming van jouw persoonlijke gegevens en jouw daaraan verbonden rechten, zie ook onze privacy notice

Andere vragen 

Misschien heb je wel een andere vraag? Bekijk dan zeker eens de lijst met formulieren hieronder en stuur direct jouw vraag naar onze verantwoordelijken. 

Meldpunt integriteitsschending

Gebruik het volgend e-maildres niet voor vragen of opmerkingen in verband met jouw schenking! Via dit e-mailadres meldpunt@unicef.be kan je een melding of klacht indienen over een integriteitsschending begaan door medewerkers van UNICEF België. De procedure verloopt vertrouwelijk en onafhankelijk.